The Last of Us: Part 2 komt mogelijk naar PlayStation Now

The Last of Us: Part 2 komt mogelijk naar PlayStation Now

De PlayStation Now-games voor oktober zijn mogelijk gelekt. Onder andere The Last of Us: Part 2 zou naar de dienst komen.

Verschillende gebruikers op Reddit deelden dit weekend een screenshot van de PlayStation Now-pagina op hun console met nog onaangekondigde games. Daarop is bij de 'recent toegevoegd'-sectie te zien dat The Last of Us: Part 2,  Fallout 76, Desperados 3, Final Fantasy 8 Remastered en Yet Another Zombie Defence mogelijk naar de dienst komen.

Met een PlayStation Now-abonnement kunnen gebruikers PlayStation-games via de cloud spelen, waaronder titels voor oudere platformen. Vorige maand werder onder andere Tekken 7 en Moonlighter toegevoegd.

De games zouden op 5 oktober beschikbaar worden. Een officiële aankondiging laat nog op zich wachten. 

 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Als ze playstation now aantrekkelijkee willen maken, moeten dit soort titels sneller en meer aanwezig zijn op Now.

0
test

@Akira dat en er op blijven en niet naar 6 maanden er af. Gewoon eigen games er op en blijven er oo

0

@hulstpower Ooit als eens nagedacht over het feit dat er ook nog winst gemaakt moet worden. Door first party games er snel en definitief op te zetten zullen ze een stuk minder sales hebben op deze games en laat deze games nu net honderden miljoenen kosten. Dat Xbox dit doet en kan is omdat ze er gewoon een hoop geld tegen aan gooien om marktaandeel te krijgen. Zodra dit marktaandeel gewonnen is zullen de prijzen omhoog gaan om het rendabel te maken.

0
test

Hopelijk zijn ze ook aan het kijken naar een xCloud achtige oplossing om het in een browser te kunnen streamen of iets dergelijks. Dan zou ik best af en toe een maandje PS Now nemen.

0
test

@COSMIC_TSAR cloud doet Microsoft voor Sony dus dat gaat wel goed komen.

0

Aanbevolen voor jou