The Last of Us: Part 2 is de langste game van Naughty Dog ooit

The Last of Us: Part 2 is de langste game van Naughty Dog ooit

Ontwikkelaar Naughty Dog laat weten dat The Last of Us: Part 2 de langste game is die de ontwikkelaar ooit heeft gemaakt. Daarom komt de game op twee blu-ray disks uit.

Dat liet Neil Druckmann weten via PlayStation Blog. "We realiseerden ons al in een vroeg stadium dat we bezig waren aan de meest ambitieuze en langste game uit onze geschiedenis. Om dit verhaal te kunnen vertellen, moet het spel gigantisch zijn."

Industrie-insider Wario64 wijst zijn volgers op Twitter op een Best Buy-advertentie waaruit blijkt dat het spel op twee disks komt. Hoewel het een aantal generaties redelijk gebruikelijk was om games op meerdere disks uit te brengen, gebeurt dit sinds games op blu-ray komen haast nooit meer. Het meest bekende recente voorbeeld is Red Dead Redemption 2.

Gisteravond werd tijdens Sony's State of Play-uitzending onthuld dat The Last of Us: Part 2 op 21 februari 2020 uitkomt op PlayStation 4. Er werd ook een nieuwe trailer getoond.

The Last of Us: Part 1

The Last of Us: Part 1 kopen?

Kopen voor playstation_3_game

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Dus nog minder mensen die hem uitspelen :)

0
test

@pfipf0 want

0
test

@pfipf0 deel 1 . 3x uitgespeeld !

0
test

@pfipf0 goed verhaal lekker kort doen we voor de rest helemaal niks mee. Ontopic: mensen zitten echt te wachten om de tlou 2 te spelen. Ik vind het awesome dat we nu met Ellie op weg gaan.

0

Ok nu ontkom ik denk ik niet meer aan een nieuwe grotere HDD. (Update file van F1 2019 was 43GB...Heb je een schijfje kan je nog zoveel downloaden en dus ruimte innemen op je HDD, met 2 discs verwacht ik dat ik weer de aantal GBs kan installeren en maar hopen dat er geen supergrote patch komt of m'n HDD is weer vol ) Anyway, groot of niet, voor deze game maak ik wel ruimte. Desnoods download ik gewoon weer die F1 2019 patch van 43 GB Hehe

0

Aanbevolen voor jou