Update: The Last of Us 2 officieel uitgesteld naar mei 2020

Update: The Last of Us 2 officieel uitgesteld naar mei 2020

Update: The Last of Us 2 is nu officieel uitgesteld naar 29 mei 2020. Dit meldt regisseur Neil Druckmann in een href="https://blog.eu.playstation.com/2019/10/24/an-update-from-naughty-dog-the-last-of-us-part-ii-comes-to-ps4-next-may/" rel="noopener noreferrer" target="_blank">bericht </a>op de PlayStation Blog. Als reden wordt genoemd dat Naughy Dog nog wat meer tijd nodig heeft om de laatste details aan te pakken om de gewenste kwaliteit van de game te kunnen leveren. In het bericht biedt Druckmann zijn excuses aan voor de vertraging.

Origineel bericht:Bronnen melden aan Kotaku dat Sony besloten heeft The Last of Us 2 uit te stellen tot de lente van 2020.

Het langverwachte vervolg van de populaire Last of Us had eerst 21 februari 2020 als releasedatum gekregen, maar anonieme bronnen vertellen Kotaku nu dat dit is uitgesteld tot ergens in de lente van 2020. Kotaku heeft geprobeerd om hierover contact te zoeken met Sony, maar ze hebben nog geen reactie ontvangen.

Dit betekent wel dat het nieuws niet officieel is. Jason Schreier, de auteur van het artikel op Kotaku, zegt wel dat de bronnen allebei bekend zijn met de gang van zaken bij Naughty Dog en dat hun informatie betrouwbaar is.

Precies een maand geleden heeft Naughty Dog nog bekendgemaakt dat de game uit zou komen op 21 februari nadat er door fans van de franchise lang over werd gespeculeerd. Het lijkt erop dat deze fans nog wat langer moeten wachten.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Dat is wel een harde clickbait titel... Staat er zo in dat het al bevestigt is maar dan pas ergens in het artikel zeggen dat het "maar" geruchten zijn.. Beetje jammer ;P

0
test

@Markus88 Inderdaad ja, inmiddels is wel bevestigd door IGN dat de game pas op 29 mei uitkomt.

0
test

@MH2004 ahw man.. Dat is echt jammer.. Maar ja, het is mijn favoriete game dus heb liever dat de game uitkomt waarmee naughty dog tevreden is

0
test

Fuck nooooo, één van de games waar ik het meest naar uit kijk. Overigens ligt deze release nu toch wel vlakbij de PS5?!

0

Aanbevolen voor jou