The Hitman Trilogy verschijnt op 20 januari voor Xbox Game Pass

The Hitman Trilogy verschijnt op 20 januari voor Xbox Game Pass

IO Interactive heeft onthuld dat The Hitman Trilogy op 20 januari verschijnt.

De trilogie bevat alle drie de Hitman-games uit de World of Assassination-reeks van IO Interactive en verschijnt voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, Steam en de Epic Games Store. De game is vanaf 20 januari beschikbaar voor Xbox Game Pass-leden.

Ook onthulde IO Interactive vandaag de 'Year 2-content' voor Hitman 3. Zo krijgt de game een Elusive Target Arcade-modus naar de game, waarin spelers meerdere belangrijke doelwitten achter elkaar moeten uitschakelen. De modus is eenmaal per dag te proberen en voor altijd beschikbaar in de game. 

Later komt ook een Hitman Freelancer-modus beschikbaar, een huis waarin spelers zich voorbereiden op de volgende missie en zelf een volgorde kiezen. De modus moet deze lente verschijnen.

Verder brengt de ontwikkelaar een vr-versie van The Hitman Trilogy naar pc. Spelers kunnen daarbij twee handen gebruiken om door de game te spelen. Een releasedatum is nog niet bekend.

In het komende jaar krijgt Hitman 3 ook diverse grafische verbeteringen, zoals ray-tracing en variable rate shading voor pc's met een Nvidia-videokaart.

Tot slot hint de ontwikkelaar naar een nieuwe tropische locatie voor Hitman 3.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Sta te popelen om met de VR Versie aan de slag te gaan. AAA game met enorm veel content en dan in VR :)

0

Op pc zal die dan via game pass in vr te spelen zijn? @NrFive

0
test

@Improv ik doe aanname dat je ingame kan switched naar VR. Dus opstarten desktop en dan onder instellingen VR aanzetten. (Hoe dat ook werkte met Star Wars Squadrons) Zelf ga ik de trilogy halen via Steam, dus dat zal dan gelijk Steam VR zijn.

0
test

Mooie toevoeging aan Gamepass voor de liefhebbers van stealth games.

0

Aanbevolen voor jou