The Gunstringer wordt XBLA-titel | Gamer.nl

The Gunstringer wordt XBLA-titel | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

In The Gunstringer speelt een marionettenpop de hoofdrol die in het Wilde Westen levend werd begraven en uit is op wraak. Het spel is een mix van tweedimensionale en driedimensionale gameplay met een tekenfilmachtige stijl. Door middel van Kinect kan de speler met de linkerhand de pop besturen, terwijl de rechterhand gebruikt wordt om te schieten. Tevens is het mogelijk om het spel zittend te spelen. Wanneer de game uitkomt is vooralsnog onbekend.

Twisted Pixel

Twisted Pixel Games is een onafhankelijke gameontwikkelaar gevestigd in Austin, Texas. De studio is bekend van XBLA-titels zoals The Maw, finalist van de Independent Games Award in 2009, en Splosion Man, die door de Xbox 360-community werd verkozen tot de meest originele XBLA-game van 2009. Twisted Pixel werkt momenteel aan The Gunstringer en Ms. Splosion Man.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou