Het Engelse Bits Studio heeft een overeenkomst met MGM Interactive gesloten die de ontwikkelaar de rechten geeft op de 'Man with No Name' trilogie van Sergio Leone. Deze filmtrilogie bevat de drie legendarische westernfilms A Fistful of Dollars, For a Few Dollars More en The Good, the Bad and the Ugly. Het eerste spel dat men rondom deze trilogie zal maken baseert zich rond deze laatste film,The Good, the Bad and the Ugly: The Game zal ergens volgend jaar voor PC, Xbox, Playstation 2 en PSP verschijnen. Het spel zal vanuit derde persoonsperspectief te spelen zijn en bevat gevechten te paard en te voet, waarbij zowel vuurwapens als de vuisten als wapens gebruikt kunnen worden.

Het spel zal niet exact het verhaal van de film volgen, maar blijft wel trouw aan de sfeer en de setting die de film zo kenmerken. Fans zullen blij zijn om te horen dat de legendarische muziek van Ennio Morricone ook in het spel aanwezig zal zijn. Het uiterlijk van de acteurs uit de film zit niet bij de deal ingesloten. Of we Clint Eastwood dus in het spel mogen bewonderen, is nog niet bekend.

Doorgaans is het de uitgever die filmrechten in de wacht sleept om vervolgens een ontwikkelaar te zoeken, maar dit keer is het andersom. Deze strategie hanteerde Bits Studio ook bij zijn vorige titel, Constantine. Vooralsnog heeft Bits Studio nog geen uitgever voor het spel gevonden.