The Game Awards hadden dit jaar 103 miljoen kijkers

The Game Awards hadden dit jaar 103 miljoen kijkers

The Game Awards werden dit jaar door 103 miljoen mensen bekeken.

Dat heeft organisator en presentator Geoff Keighley aangekondigd. De show werd vorige week in de nacht van donderdag op vrijdag uitgezonden. Het betreft een stijging van twintig procent aan kijkers ten opzichte van vorig jaar, toen 85 miljoen mensen live keken.

Tijdens The Game Awards werden diverse gameonthullingen gedaan en nieuwe trailers getoond. Zo werden Death Stranding 2, Hades 2 en Armored Core 6 aangekondigd. Ook werden de releasedata van Street Fighter 6 en Final Fantasy 16 onthuld. Elden Ring won de award voor game van het jaar.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

103 miljoen... en dan besluiten als bedrijf dat het beter is om maar niets te tonen daar.. want timing is key. :cries: lol

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Snoop213 Nou het is denk ik vooral raar omdat Microsoft het brengt alsof ze vele malen beter een eigen show kunnen maken met meer aandacht. En dat betwijfel ik ten zeerste Nintendo met hun Nintendo directs maken altijd veel aandacht. Om de een en of andere reden zijn altijd vrijwel alle console gamers toch wel benieuwd. Ook Sony en Xbox fans. Dus die direct krijgt toch wel aandacht en is het dus logisch dat Nintendo kiest voor hun eigen. Tot nu toe is dat succesvol gebleken. Bij Xbox voel ik dat niet. Hun eigen showcases waren zelden heel succesvol. En kregen matig aandacht of in ieder geval weinig hype naderhand. En wie bereiken ze? Een Sony fan gaat niet kijken. Puur een Nintendo speler ook niet. En Xbox is de kleinste user base van allemaal. Dus daarom vind ik het wel gek dat zij in hun beleving een veel beter moment denken te kiezen dan een event waar 103 miljoen mensen keken. En ja dat is nu, vorig jaar waren dat er 20 procent minder maar dan heb je het nog over een 85 miljoen. Met die gedachte van vorig jaar is dat toch genoeg reden lijkt me. Dat noem ik wel een gemiste kans ja. En ik geloof ook nooit dat hun showcase volgend jaar dat aantal gaat halen. Nu moeten ze vooral doen wat ze willen hoor. Maar ik zie dit als een gemiste kans om niet een klein beetje uit de doeken te doen als soort van marketing naar je eigen showcase. Een paar kleine trailers met daarbij een vermelding dat er veel meer informatie komt ergens begin volgend jaar zou hele vele hype kunnen maken. Nu zit men als fan eerder gewoon vervelend te wachten op nieuws. Dat is overigens bij Nintendo ook zo maar zodra die een direct aankondiging doen gaat de hele hype trein al draaien en dat stukje mist Xbox momenteel nog. Dus die zouden zoveel mogelijk events moeten pakken zou ik zeggen. Al is het dus maar om de fans gerust te stellen dat volgend jaar alles goed gaat komen.

0
test

@ali3n8tor onbegrijpelijke keuze idd zeker nu ze eigenlijk wel iets te tonen moeten hebben

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Was ook een top show. Dat had die Geoff toch weer mooi geregeld.

0

Aanbevolen voor jou