The Game Awards dit jaar flink ingekort

The Game Awards dit jaar flink ingekort

De The Game Awards-show duurt dit jaar een stuk minder lang dan de voorgaande edities.

Dat zegt Geoff Keighley in een Twitter Space (via VGC). "Een van de dingen die we dit jaar doen is proberen de show een beetje korter te maken. Ik zeg niets officieels totdat we door onze repetities zijn, maar we denken dat de show een stuk korter wordt dit jaar", vertelt hij.

De show wordt ingekort na negatieve feedback van kijkers over voorgaande edities. "We denken dat mensen een beetje vermoeid raakten door de lengte van de show. Er zijn een hoop games en hoop andere dingen die onderdeel van de show willen zijn, maar we bezuinigen wat op die dingen om de show gestroomlijnder te maken."

The Game Awards worden in de nacht van 8 op 9 december om 01:30 uur Nederlandse tijd uitgezonden. Zoals elk jaar worden er awards uitgedeeld aan verschenen games - de nominaties zijn ontstaan uit feedback van wereldwijde gameredacties, waaronder die van Gamer.nl en zustersite pu.nl - en een hoop aankomende games getoond.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik ben de dag er na vrij dus ga sowieso kijken. Hopelijk zien we iets nieuws van Fromsoft.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Snoop213 de game awards heef ie toch altijd grote reveals

0
test

De shows zijn gewoon niet boeiend genoeg. Geen enkele rekening gehouden met tijdzones en het enige wat er toe doet zijn de trailers tussendoor.

0

Aanbevolen voor jou