Nieuwe uitbreiding The Elder Scrolls Online komt in november | Gamer.nl

Nieuwe uitbreiding The Elder Scrolls Online komt in november | Gamer.nl

Orsinium, de nieuwe uitbreiding voor The Elder Scrolls Online, verschijnt op 2 november voor pc en Mac. Dat heeft Bethesda aangekondigd.

De uitbreiding komt op 17 november naar Xbox One. De PlayStation 4-versie komt op 18 november uit. Mensen die deel uitmaken van de The Elder Scrolls Online Public Test Server hebben vandaag al toegang tot de uitbreiding.

Orsinium is gratis voor iedereen met een ESO Plus lidmaatschap – mensen zonder dit lidmaatschap kunnen de uitbreiding voor 3,000 crowns aanschaffen in de Crown Store. Daarnaast komt er een Collector’s Bundle uit die Cave Bear Mount, Cave Bear Cub en vijf Crown Experience Scrolls bevat. Op het moment dat de uitbreiding uit is, komt er een nieuwe patch voor de basisgame die onder andere bugs verhelpt en controllerondersteuning voor de pc-versie toegevoegd. 

In Orsinium gaan spelers naar de bergen van Wrothgar, waar zij nieuwe verhaallijnen ontrafelen en nieuwe vijanden en bondgenoten ontmoeten. De uitbreiding bevat ook nieuwe mi ies en eindbazen.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou