Ontwikkelaar verklapt open bèta voor The Division 2

Ontwikkelaar verklapt open bèta voor The Division 2

Afgelopen weekend was de gesloten bèta van The Division 2. Ubisoft had nog geen publieke test aangekondigd, maar een individuele ontwikkelaar heeft per ongeluk laten weten dat deze er wel aankomt.

Dit gebeurde op het officiële Twitch-kanaal van The Division. Op dit kanaal zijn tijdens de gesloten bèta verschillende streams uitgezonden met leden van het ontwikkelingsteam, waarin The Division 2 werd gespeeld en vragen werden beantwoord.

Bij het discussiëren van fouten en mankementen die in de bèta van het spel zaten, zei een van de ontwikkelaars dat veel van de problemen uit de gesloten bèta opgelost zijn in de publieke test. Hiermee wordt dus verklapt dat er inderdaad een proefversie voor iedereen aankomt.

Het eerste deel in The Division-serie had een soortgelijk schema, met een gesloten test in januari en een open bèta in februari. Aan de hand hiervan wordt verwacht dat de open bèta van The Division 2 zal plaatsvinden in eind februari of begin maart.

In de gesloten bèta waren onder andere twee verhaalmissies speelbaar en konden drie end-game specialisaties uitgeprobeerd worden. Of de publieke test nog meer content beschikbaar stelt is nog niet bekend.

The Division 2 komt uit op 15 maart voor de pc, Xbox One en PlayStation 4

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Hopelijk verklapt hij ook bug fixes

0

Aanbevolen voor jou