The Division 2 krijgt begin maart een open bèta

The Division 2 krijgt begin maart een open bèta

De open bèta van Tom Clancy's The Division 2 loopt van 1 tot en met 4 maart.

Deze bèta is beschikbaar voor alle eigenaren van een PlayStation 4, Xbox One of pc. Ubisoft heeft nog geen verdere details over deze bèta gegeven, maar is dat van plan dichter bij de release te doen.

Wel kan er gekeken worden naar de meest recente gesloten bèta. Hierin konden spelers de Grand Washington Hotel- en Jefferson Trade Center-verhaalmissies uitproberen. Ook konden er enkele zijmissies gespeeld worden en kon er een nieuwe Dark Zone verkend worden. Tot slot bevatte de gesloten bèta een Skirmish-modus.

Tom Clancy's The Division 2 komt op 15 maart uit op pc, PlayStation 4 en Xbox One. De pc-versie komt naar Uplay en de Epic Games Store en dus niet naar Steam. De beelden hieronder zijn van de gesloten bèta.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik hoop dat ze dan een hoop hebben verbeterd. Mijn ervaring met de Private beta was niet echt goed. Liep allereerst vast op het hoofdmenu tijdens het laden en moest de game opnieuw starten. En daarna had ik het intro gedaan richting de White House en liep ik naar buiten en liep hij weer compleet vast, en dit op een Xbox One X. Ben benieuwd hoe hij op Xbox One S, PS4 Slim en de reguliere Xbox One en PS4 liep.

0
test

@Paxopoxo weinig problemen gehad op de ps4 pro, buiten de disconnect na 2-3 uur die ze al aan hadden gegeven.

0
test

@water Ik heb erg veel problemen gehad met de PS4 Pro. Zelfs na de game op een SSD te hebben geinstalleerd aan mijn playstation waren laadtijden nog steeds dramatisch, de AI buggy/oerdom en werd ik na 3 kwartier/uur er uit gekicked. Deze game heeft erg veel optimalisatie nodig. Van mij mogen ze ook de graphics wat minder maken om een stabiele framerate te halen op de consoles, maar dat zie ik niet gebeuren

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

The Division, oftewel de game die me het meest heeft teleurgesteld, op StarWars Battlefront 1+2 na dan, in jaren. Zoveel potentieel en een geweldige setting maar de gameplay werd zo snel saai door de repetitieve combat dat ik er na de open beta al genoeg van had. Games als Anthem of Destiny kunnen nog helemaal voluit gaan met alien tegenstanders en werelden maar Division zit vast aan een realistische licht futuristische 21ste eeuwse aarde en dat beperkt de mogelijkheden voor de variatie in tegenstanders toch te aanzienlijk. Wie weet wordt Division 2 beter.

0
test

@TheChief TD1 is best wel veranderd door de jaren heen. Vergeleken met de eerste beta is er zeker een hoop veranderd. Moet nog steeds wel je cup-of-tea zijn. Vond de TD2 closed Beta wel okay, miste hoop dingen en daar tegenover werd ik overspoeld met to-do's, upgrade dit, verzamel dat. Voelde beetje al werk aan, zoveel to-do's. Miste een beetje de gameplay drive in de cotent van de closed beta. Ik weet niet of er nog veel andere elementen aan toegevoegd worden, het was tenslotte een beta waar connectiviteit eerder getest werd dan echt gameplay volgens mij.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou