The Darkness-regisseur werkt mee aan MachineGames' Indiana Jones-spel

The Darkness-regisseur werkt mee aan MachineGames' Indiana Jones-spel

Jens Andersson, de regisseur van The Darkness en Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay, werkt nu bij MachineGames aan de eerder aangekondigde Indiana Jones-game.

Dat laat hij op social media weten in een uitgebreid bericht, dat hieronder bekeken kan worden. Andersson functioneert als de regisseur van design en werkt daarvoor samen met creative regisseur Axel Torvenius en producent Jerk Gustafsson.

Andersson is geen onbekende binnen het team. Veel van de mensen die werkzaam zijn bij MachineGames, werkten net als Andersson voorheen bij Starbreeze aan The Darkness en Chronicles of Riddick. Beide studio's komen immers uit Zweden. Daarbij heeft Andersson in het verleden als freelance designer meegeholpen aan vorige spellen van MachineGames. Volgens VGC helpen er meer dan twintig ontwikkelaars die voorheen aan The Darkness werkten mee aan Indiana Jones. 

Andersson zou eerder al bij LucasArts aan een geannuleerde Indiana Jones-game gaan werken, maar dat ging uiteindelijk niet door. In de tussentijd heeft hij de bekroonde indiegame Yoku's Island Express ontwikkeld.

De Indiana Jones-game werd begin vorig jaar aangekondigd en moet een origineel, losstaand verhaal binnen de franchise vertellen. Meer details zijn er nog niet, maar in een

Watch on YouTube

met Bethesda's Todd Howard vertelde hij dat spel meerdere genres moet combineren en een liefdesbrief aan Indiana Jones wordt.

Overigens is afgelopen nacht de eerste trailer van de vijfde Indiana Jones-film - Indiana Jones and the Dial of Destiny - online uitgebracht. Die trailer is hieronder te bekijken.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou