The Dark Pictures: House of Ashes is een cross-gen game

The Dark Pictures: House of Ashes is een cross-gen game

Supermassive heeft meer details gegeven over het pas onthulde The Dark Pictures: House of Ashes. Zo komt de game zowel naar de huidige generatie als de volgende generatie consoles.

Daarnaast komt de game ook naar pc. Het derde deel in de The Dark Pictures Anthology draait om CIA-agent Rachel King, die zich tegen het einde van de Irak-oorlog bij een speciale militaire eenheid voegt. Zij plegen invallen in ondergrondse basissen waar chemische wapens zijn opgeslagen. Tijdens een vuurgevecht zakt ze echter via zinkgaten in een eeuwenoude Mesopotamische tempel, waar een kwaadaardige kracht ontwaakt.

Actrice Ashley Tisdale vertolkt de rol van hoofdpersonage Rachel King. Verdere acteurs en actrices moeten nog aangekondigd worden. Het spel moet in de loop van 2021 uitkomen. De nieuwe The Dark Pictures-game werd aan het einde van de vorige game, Little Hope, onthuld.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

zijn die 3 games een doorlopend verhaal of kan je ze ook los spelen zonder iets te missen?

0
test

@HunterSeeker het zijn gewoon losse verhalen. Wel kan je in het vorige deel al een hint naar het nieuwe deel vinden. Zo zie je alvast iets wat mogelijk kan gebeuren door het butterfly effect.

0
test

Off topic MediaMarkt den haag heeft gewoon winkelvoorraad Xbox Series X.

0
test

@TommyVercetti boeiend, heb een pc

0

Aanbevolen voor jou