Bij het horen van de naam Harker zou je eerder denken aan een tuinman, dan aan een onverschrokken vampierjager, maar toch is Jonathan Harker zondermeer dat laatste. Na de dood van 'zijn Mina', die slachtoffer werd van Dracula, besloot Jonathan namelijk alle vampiers wereldwijd een kopje kleiner te maken.

Harker belooft ons zeer intense gevechten met verschillende soorten vampiers, waarbij er sprake is van een ware schermutseling voordat je tegenstanders zich gewonnen geven. Je zult er dus niet vanaf komen met een welgeplaatst headshot, de beestjes in Harker vergen stuk voor stuk heel wat meer inspanning om gedood te worden. Daar tegenover staat dat de voldoening van het omleggen van je tegenstanders, stukken groter is.

Je zult nog even geduld moeten hebben voordat je Harker daadwerkelijk kunt spelen. Het spel staat namelijk gepland in 2008, voor 'next-gen consoles'. Welke dat precies zijn is onbekend; een uitgever heeft ontwikkelaar The Collective (Mark Ecko's Getting Up, Indiana Jones) namelijk nog niet gevonden.