Nieuws
The Callisto Protocol

The Callisto Protocol heeft performance-modus met 60 fps

Releasedatum staat nog altijd op 2 december

Geschreven door Michel Musters op
Er zit een performance-modus in The Callisto Protocol waarmee de game in 60 frames per seconde kan draaien.

Dat is via het officiële Twitter-account bevestigd. Onlangs ontstond er verwarring over de releasedatum van de game, aangezien die verkeerd werd afgebeeld op Epic Games Store. Inmiddels hebben uitgever Krafton en ontwikkelaar Striking Distance verduidelijkt dat de releasedatum nog altijd op 2 december staat. "En ja, we hebben een 60 fps performance-modus."

Daarmee lijkt men indirect te reageren op de controverse rondom Gotham Knights. Die game kan op PS5 en Xbox Series alleen in 30 fps draaien. Dit is extra opvallend omdat de Xbox One- en PS4-versies van die game eerder al werden geannuleerd "om spelers de best mogelijke gameplayervaring te bieden".

The Callisto Protocol speelt zich in de toekomst af in een gevangeniskolonie op Callisto, een maan van Jupiter. Mensen moeten deze gevangenis, genaamd Black Iron Prison, zien te ontsnappen en diens verschrikkelijke geheimen ontdekken.

De game wordt ontwikkeld door de nieuwe studio Striking Distance van Glen Scofield. Hij was voorheen werkzaam bij Dead Space-studio Visceral Games en Sledgehammer Games. Striking Distance is onderdeel van PUBG Corporation en daarom zou de game in eerste instantie deel uitmaken van het PUBG-universum, maar dat is inmiddels niet meer het geval.

The Callisto Protocol komt op 2 december uit op pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One.

Dit artikel delen:

Lees meer

T-Force' AIO-koeler voor cpu en ssd kost 399 dollar Update: kijk hier om 23:00 uur naar de Silent Hill-stream
1

Reacties op: The Callisto Protocol heeft performance-modus met 60 fps

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • lightyears

    • 19 oktober 2022 17:08
    Tsja deze game komt ook nog uit op 10 jaar oude hardware van xbox one en ps4. Dat hij op nieuwe consoles dan 60 kan draaien is niet heel bijzonder. Of geldt die 60 dan ook voor de oude consoles?

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.