The Callisto Protocol heeft performance-modus met 60 fps

The Callisto Protocol heeft performance-modus met 60 fps

Er zit een performance-modus in The Callisto Protocol waarmee de game in 60 frames per seconde kan draaien.

Dat is via het officiële Twitter-account bevestigd. Onlangs ontstond er verwarring over de releasedatum van de game, aangezien die verkeerd werd afgebeeld op Epic Games Store. Inmiddels hebben uitgever Krafton en ontwikkelaar Striking Distance verduidelijkt dat de releasedatum nog altijd op 2 december staat. "En ja, we hebben een 60 fps performance-modus."

Daarmee lijkt men indirect te reageren op de controverse rondom Gotham Knights. Die game kan op PS5 en Xbox Series alleen in 30 fps draaien. Dit is extra opvallend omdat de Xbox One- en PS4-versies van die game eerder al werden geannuleerd "om spelers de best mogelijke gameplayervaring te bieden".

The Callisto Protocol speelt zich in de toekomst af in een gevangeniskolonie op Callisto, een maan van Jupiter. Mensen moeten deze gevangenis, genaamd Black Iron Prison, zien te ontsnappen en diens verschrikkelijke geheimen ontdekken.

De game wordt ontwikkeld door de nieuwe studio Striking Distance van Glen Scofield. Hij was voorheen werkzaam bij Dead Space-studio Visceral Games en Sledgehammer Games. Striking Distance is onderdeel van PUBG Corporation en daarom zou de game in eerste instantie deel uitmaken van het PUBG-universum, maar dat is inmiddels niet meer het geval.

The Callisto Protocol komt op 2 december uit op pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Tsja deze game komt ook nog uit op 10 jaar oude hardware van xbox one en ps4. Dat hij op nieuwe consoles dan 60 kan draaien is niet heel bijzonder. Of geldt die 60 dan ook voor de oude consoles?

0

Aanbevolen voor jou