The Bouncer, een veelbesproken titel, is weer besproken. En ditmaal in een review van de final versie van de game. The Bouncer is afkomstig van Square, dus de titel kon al niet meer mislukken volgens vele fans. Zelfs na de negatieve previews van beta's en demos hield men vol dat het een goed spel moest zijn. Toch is ook PlanetPS2 het hier weer niet mee eens.

Het verhaal achter de game is wel weer van perfecte kwaliteit. Er zitten goede plots in en het heeft, naast de vechtgedeeltes, ook een hoop RPG elementen in zich.

Het probleem in deze game is juist het gebrek aan actie. Het is geen echte beat 'm up, maar ook geen RPG. Het is een soort van interactief en saai verhaal. De besturing is verder wel goed, evenals het geluid en de graphics. Maar het gebrek aan actie en de veeeel te korte levensduur hebben maar een score van 68% opgeleverd.Overall, The Bouncer is a game that features very good music, art, and gameplay, but lacks a lot of gaming substance. While possessing all the qualifications of a potential 'classic', it falls short in not delivering enough actual gameplay to satisfy most gamers. The game was fun to play, but I did want to see more action. As an interactive story it may be the first of its kind, but the majority of gamers are still wanting more action and less story.Aan de andere kant, het heeft misschien ook wel met smaak te maken. Wanneer het genre je ligt, kan dit misschien wel een leuke game worden. Zeker omdat de besturing en de andere elementen zeer goed verzorgd zijn. Dit laat de reviewer alleen niet echt naar voren komen.