The Binding of Isaac ontvangt eind dit jaar grote update

The Binding of Isaac ontvangt eind dit jaar grote update

Er verschijnt eind dit jaar een nieuwe, grote update voor rogelike The Binding of Isaac.

De update heet The Binding of Isaac: Repentance en is volgens maker Edmund McMillen "nog een LAATSTE LAATSTE LAATSTE mega-uitbreiding. Het is min of meer een vervolg geworden en het is geweldig", zo schrijft hij op Steam.

Isaac komt via de update op plekken waar hij nooit eerder is geweest. Spelers lopen dan ook nieuwe vijanden en eindbazen tegen het lijf. Ook zijn er nieuwe wapencombo's en items te vinden.

Een releasedatum voor de uitbreiding is er nog niet, maar het moet waarschijnlijk ergens eind dit jaar uitkomen. Na de pc-release moet de update ook naar consoles komen. De uitbreiding zou al voor zo'n negentig procent af zijn. In de tweede helft van oktober moet er meer informatie beschikbaar komen over Repentance.

The Binding of Isaac
The Binding of Isaac
The Binding of Isaac

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

YESSS! deze kan ik goed gebruiken. heb hem nu wel op me switch grijs gespeeld.

0
test

Ooit gekocht op de PC. Later met updates gekocht voor de Switch. Blijft een geweldige game, dat je na al deze jaren nog steeds met de volle plezier een "run" start en totaal anders is dan alle duizenden eerdere playthroughs is wel echt bijzonder. Bij de meeste roguelikes krijg je toch nog steeds een gevoel van herhaling op een bepaald moment.

0

Aanbevolen voor jou