Nu het ook voor consoles normaal is om aangesloten te zijn op 'het interwebs' verschijnen er steeds meer MMO's voor de thuisconsoles. Denk aan Final Fantasy of binnenkort Conan.

Sony Online Entertainment, bekend van onder andere Star War Galaxies, zal later deze week een officiële aankondiging doen van The Agency, een MMO met een spionnenthema. In de game zal PvP(player versus player) een grote rol spelen. Er kan gekozen worden tussen twee verschillende facties, waarbij je uitrusting bepaalt wat voor soort spion je bent. Zware kevlarbescherming zal van jouw karakter een soort actie-held maken, terwijl een dun laagje protectie een snelle, James Bond-achtige spion maakt.

Hoe het zit met het levellen, één van de belangrijkste aspecten van een MMO, is nog niet helemaal bekend, maar het lijkt alsof je uitrusting en gadgets daarbij wel een grote rol gaan spelen.

Voor de rest is er nog niet veel bekend over de game, maar later deze week zal Sony waarschijnlijk een officieel statement maken. De game zou wel al eind dit jaar uit moeten komen