'The 3rd Birthday niet intentioneel erotisch' | Gamer.nl

'The 3rd Birthday niet intentioneel erotisch' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Je vindt een aantal onderdelen mi chien erotisch of sexy, maar dat is echt niet onze intentie. De kleren van [hoofdrolspeler] Aya bijvoorbeeld zullen tijdens het vechten soms uit elkaar getrokken worden om meer van haar huid te laten zien, wat veel gamers wellicht sexy zullen vinden. Maar dat deden we niet omdat we haar in een erotisch daglicht wilden zetten. Het is meer de realiteit. Als je door blijft vechten worden je kleren nou eenmaal uit elkaar getrokken en raak je gewond. We wilden het gewoon plausibel en realistisch maken", zegt Kitase.

The 3rd Birthday is een spin-off op de survival-horrorreeks Parasite Eve. The 3rd Birthday is echter een kruising tu en een shooter en een RPG, die door Kitase omschreven wordt als een "nieuwe start" voor de serie. Het spel komt deze winter in Japan uit. Europa en de Verenigde Staten volgen "kort daarna". Kitase zegt een tweede The 3rd Birthday te willen maken als het eerste deel goed verkoopt.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou