Thanksgiving in Red Dead Online

Thanksgiving in Red Dead Online

Thanksgiving wordt uitgebreid gevierd in Red Dead Online. Er zijn kortingen en dubbele beloningen.

A Tough Business verhoogt de uitdaging van Telegram-missies door vijanden niet meer te tonen op de radar en richthulp uit te schakelen. Spelers die “J” helpen, krijgen vijftig procent extra RDO$. In Call to Arms levert het verdedigen van Valentine tot 20 november extra geld op. Datzelfde geldt voor het verdedigen van Blackwater van 30 november tot 6 december. Shootout en Team Shootout betalen dubbele RDO$ en XP uit. Blood Money Contracts leveren vijftig procent korting op bepaalde outfits op.

Degenen die erin slagen de Covington Smaragd te bemachtigen, ontvangen voor vijf Gold Bars korting op de Bounty Hunting Licences, Collector’s Bag, Butcher’s Table, Naturalist's Monster Kit of de Moonshine Shack. Deze week is een selectie van kledingstukken voor een beperkte tijd weer verkrijgbaar. Deze artikelen zijn slechts beschikbaar tot 6 december.

In Red Dead Online is het Thanksgiving en dat betekent dat alle Persistent Posse Setup Fees worden afgeschaft. Ook zijn alle drankjes in Saloons en Food Provisions gratis van 26 tot en met 29 november. Butchers betalen tot 25 november vijf keer zoveel RDO$ voor alle Turkey Carcasses.

Stables geven veertig procent korting op alle American Paint Horses. De Wilderness Outfitters: Deluxe Campfires, Camp Themes en Camp Dogs zijn allemaal dertig procent goedkoper. Fast Travel Posts geven een korting van dertig procent.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou