Tex Murphy Kickstarter-project geslaagd | Gamer.nl

Tex Murphy Kickstarter-project geslaagd | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Het project heeft de beoogde 450.000 dollar opgehaald en heeft nog drie dagen te gaan. Ontwikkelaar Big Finish heeft drie nieuwe doelen gesteld, namelijk een overschreiding van 10, 20 en 30 procent van het oorspronkelijke doel. Bij 10 procent extra worden er extra personages en personages aan de game toegevoegd, bij 20 procent extra wordt de game naar Android-tablets en Xbox Live Arcade gebracht, krijgt de game extra taalopties en worden er bekende stemacteurs gebruikt en bij 30 procent extra krijgt de game een extra gebied en wordt de soundtrack door een orkest opgenomen.

Momenteel staat de teller rond de 521.000 dollar, wat ongeveer 15 procent boven het oorspronkelijke doel is. Over drie dagen wordt het project gesloten. De Tex Murphy-games zijn point and click-avonturen met in de hoofdrol de gelijknamige detective Tex Murphy. De spellen zijn gesitueerd in een post-apocalyptisch en futuristisch San Francisco, waarin Tex misdaden en puzzels moet oplo en. Project Fedora wordt de zesde Tex Murphy-game en is een vervolg op de game Overseer uit 1998. Het nieuwe spel bevat "de beste kla ieke Tex Murphy-elementen" en draait op een 3D-engine.
 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou