Tetris Effect- en Rez-maker wil graag werken aan PlayStation VR2-game

Tetris Effect- en Rez-maker wil graag werken aan PlayStation VR2-game

Tetsuya Mizuguchi, de maker van games als Tetris Effect, Lumines en Rez, wil graag een PlayStation VR2-game ontwikkelen.

Dat laat Mizuguchi weten in een gesprek met VGC. "Ik kan niet in details treden... maar we zijn erg geïnteresseerd en denken na over hoe wel virtual reality vooruit kunnen stuwen. We zijn dus erg geïnteresseerd in nieuwe hardware en hoe we vr-games beter kunnen maken. We zijn erg geïnteresseerd in de PS VR2."

In 2019 liet Mizuguchi al weten dat hij zich ging richten op de nieuwe generatie consoles met zijn nieuwe game. Het is echter nog niet bekend wat mensen kunnen verwachten - er is nog niets officieels aangekondigd.

Mizuguchi's games worden vaak als audiovisuele kunstwerken gezien en krijgen dan ook vrij consequent cultstatus toegediend. Zijn meest recente game is Tetris Effect, een nieuwe versie van het bekende puzzelspel waarin audio en graphics wederom een grote rol spelen.

Het is nog niet bekend wanneer de PlayStation VR2 verschijnt, al lijkt 2023 een goede gok. Vorige week toonde Sony nog een aantal games voor de nieuwe headset tijdens de State of Play-uitzending.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Rez heeft een bijzonder plekje in m hart.. eerst op de dreamcast een hele dikke hit, later nog op de xbox 360 een rete goeie HD uitvoering en als kers op de taart de psVR versie, wat voor mij toch nog steeds echt een enorme diepe indruk heeft achter gelaten. (Tetris effect ietsje minder maar was ook een dikke trip) Ik hoop echt op een REZ 2 in vr met alleen maar Area X achtige gameplay.

0

Aanbevolen voor jou