Nieuws

Testversie Halo 3 verschijnt in juni op pc

Finish the Fight

Geschreven door Erik Nusselder op
Pc-spelers kunnen binnenkort aan de slag met een eerste versie van Halo 3 in The Master Chief Collection. 343 Industries heeft bekendgemaakt dat de game in de eerste helft van juni wordt getest.

In een blogupdate vertelt de ontwikkelaar dat ze deze zogenoemde 'Flight' voor Halo 3 onder andere gebruiken om de updates voor Challenges te testen en feedback te krijgen over de content.

Niet alle missies zijn direct speelbaar in deze Flight-versie. Alleen de hoofdstukken Sierra 117, The Storm, The Ark, The Covenant en Halo zijn beschikbaar. Die laatste is tevens de laatste missie van de originele game.

De testversie is alleen beschikbaar voor leden van het Halo Insiders-programma. De precieze releasedatum voor Halo 3 in The Master Chief Collection is nog niet bekend. Het is de bedoeling dat de pc-game uiteindelijk dezelfde games ondersteunt als de console-versie, die alle Halo-shooters tot Halo 5 bevat. De pc-versie ondersteunt tot nu toe alleen Halo: Combat Evolved Anniversary, Halo 2 Anniversary en Halo: Reach.

Dit artikel delen:

Lees meer

Eerste DLC Minecraft Dungeons onthuld Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy is uitstekende fanservice
0

Reacties op: Testversie Halo 3 verschijnt in juni op pc

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.