Testversie Halo 3 verschijnt in juni op pc

Testversie Halo 3 verschijnt in juni op pc

Pc-spelers kunnen binnenkort aan de slag met een eerste versie van Halo 3 in The Master Chief Collection. 343 Industries heeft bekendgemaakt dat de game in de eerste helft van juni wordt getest.

In een blogupdate vertelt de ontwikkelaar dat ze deze zogenoemde 'Flight' voor Halo 3 onder andere gebruiken om de updates voor Challenges te testen en feedback te krijgen over de content.

Niet alle missies zijn direct speelbaar in deze Flight-versie. Alleen de hoofdstukken Sierra 117, The Storm, The Ark, The Covenant en Halo zijn beschikbaar. Die laatste is tevens de laatste missie van de originele game.

De testversie is alleen beschikbaar voor leden van het Halo Insiders-programma. De precieze releasedatum voor Halo 3 in The Master Chief Collection is nog niet bekend. Het is de bedoeling dat de pc-game uiteindelijk dezelfde games ondersteunt als de console-versie, die alle Halo-shooters tot Halo 5 bevat. De pc-versie ondersteunt tot nu toe alleen Halo: Combat Evolved Anniversary, Halo 2 Anniversary en Halo: Reach.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou