Terminator-survivalgame in ontwikkeling

Terminator-survivalgame in ontwikkeling

Er is een survivalgame in de Terminator-franchise in ontwikkeling, zo werd onthuld tijdens de Nacon Connect-livestream.

Tijdens de presentatie werd een korte teaser van het spel getoond, die hieronder is te zien. In de teaser is het robotskelet van een T-800 te zien terwijl het naar de camera kijkt.

De game heeft een origineel verhaal dat bouwt op de gebeurtenissen uit de films. Het spel speelt zich in ieder geval in een post-apocalyptische wereld af. Spelers besturen een groep overlevenden in de periode tussen Judgmnt Day en het begin van John Connors verzetsgroep.

Het spel wordt ontwikkeld door Nacon Studio Milan. Die studio was recentelijk nog verantwoordelijk voor Rims Racing. Volgens Nacon is het spel nog maar net in ontwikkeling, dus waarschijnlijk duurt het nog een lange tijd voordat het uitkomt.

Het is niet bekend wanneer de game uit moet komen of op welke systemen het verschijnt. Tijdens de Nacon Connect werd ook aangekondigd dat Robocop: Rogue City in juni 2023 uitkomt.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Nog zo'n tech-noir legende. Dat wordt vanaf kwartaal 4 dit jaar bizar veel horror en science fiction games spelen.

0
test

Survival... klinkt als Minecraft/ARK achtig... terwijl ik toch liever Resident Evil zie gebeuren in dit universum. Verdorie, RE2 en RE3 zijn er duidelijk door geinspireerd met Mr. X en Nemesis...

0

Aanbevolen voor jou