Terminator en Sarah Connor nu beschikbaar in Fortnite

Terminator en Sarah Connor nu beschikbaar in Fortnite

Zowel de T-800 en Sarah Connor, beide personages uit de Terminator-franchise, zijn nu beschikbaar als skins in Fornite.

Beide personages zijn onderdeel van het huidige Fortnite-seizoen dat een jaagthema heeft. Zowel de T-800 als Sarah Conor zijn los verkrijgbaar in de virtuele Fortnite-winkel voor 1500 V-Bucks per stuk. Ze kunnen ook samen in een bundel met diverse extra's gekocht worden.

Eerder deze week kwam de Predator al naar Fortnite. Dit monster is onderdeel van de gelijknamige filmreeks met Arnold Schwarzenegger in de hoofdrol. Ook in de Terminator-films speelt Schwarzenegger de hoofdrol.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Nu kan ik er naast zitten, maar deze franchises spreken de Fortnite-doelgroep toch helemaal niet aan? Filmseries uit begin jaren 90, beiden R-rated... De gemiddelde Fortnite-speler is daar toch te jong voor? Correct me if I'm wrong :)

0
test

@Colt Er zijn zat oudere die ook fortnite spelen. Terminator heeft ook nieuwere films. Het zijn juist de oudere die geld hebben hiervoor.

0
test

@Colt Ik ben 32 en speel ook regelmatig een potje fortnite. Denk dat dit ook komt omdat dit zonder abbo op plus of gold te spelen is. En ze steeds vernieuwen

0

Aanbevolen voor jou