Telltale gaat Law & Order-game ontwikkelen | Gamer.nl

Telltale gaat Law & Order-game ontwikkelen | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De Law & Order-game komt naar PC, Mac, smartphones, tablets en nog nader te benoemen consoles. Het is ook mogelijk dat dit nog wordt uitgebreid naar sociale mediaplatformen. Telltale wil in de game de speler uitdagen zijn eigen zaken op te lo en, daarvoor moeten ze onderzoek doen en criminelen ondervragen. Ook zal de speler de rol van aanklager op zich nemen om de verdachten achter de tralies te krijgen.

Law & Order: LA  is de meest recente spin-off van de populaire Law & Order-franchise. Het is ook de eerste Law & Order-serie die zich buiten New York afspeelt. Telltale is bekend met het maken van games van film- en televisielicenties. Zo werkt het aan games van Back to the Future, Jura ic Park en The Walking Dead.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou