Update: Batman Telltale: Shadows Edition bevestigd met trailer

Update: Batman Telltale: Shadows Edition bevestigd met trailer

Update: Vandaag is de trailer voor Batman Telltale: Shadows Edition uitgebracht. De video bevestigt het eerder uitgelekte persbericht over de nieuwe versie van de adventuregame. De Shadows Edition is nu verkrijgbaar voor Xbox One en Steam en wordt "in de nabije toekomst" uitgebracht voor Epic Games Store, PS4 en Switch.

Watch on YouTube

Origineel bericht: Athlon Games heeft in een persbericht aangegeven dat Batman: The Telltale Series opnieuw wordt uitgebracht. De nieuwe versie van het spel heet de Telltale Batman Shadows Edition en geeft de game een film noir-stijl.

Het bericht werd snel na publicatie weer verwijderd door de ontwikkelaar, vermoedelijk omdat het voortijdig was verstuurd.Batman Shadows Edition tovert het spel om tot een film noir-achtige-game. Het zwart-wit-effect moet de wereld nog grimmiger en extra dramatisch maken.

Spelers kruipen in Batman: The Telltale Series in de huid van Bruce Wayne en worden geconfronteerd met het moeilijke leven van de vleermuisman. De tweedeling tussen Wayne's leven als miljonair en superheld staat centraal en de keuzes die spelers hierbij maken hebben effect op beide aspecten.

"We vinden het geweldig om verder te kunnen werken aan de Telltale-games door The Telltale Batman Shadows Edition vandaag te lanceren. Dit is pas het begin van een veel groter plan om de Telltale-catalogus uit te breiden. We hopen dit de aankomende vier maanden nader uit te leggen", schreef Jamie Ottilie, CEO van Telltale Games.

In augustus kocht LCG Entertainment het overblijfsel van Telltale Games op. Het nieuwe Telltale Games wordt vertegenwoordigd door Jamie Ottilie en Brian Waddle. Het plan is om een een aantal voormalig Telltale Games-werknemers in te zetten als freelancers en deze later wellicht full-time in dienst te nemen.

Tijdens The Game Awards kondigde de studio aan dat The Wolf Among Us 2 alsnog wordt ontwikkeld.

Spelers in het bezit van de basisgame kunnen de Shadows-uitbreiding voor vijf euro aanschaffen. Volgens het persbericht moet de game inmiddels al beschikbaar zijn voor pc, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch, maar vooralsnog is het stil.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Als we het toch over Telltale hebben, the Wolf Among Us is momenteel gratis in de Epic Store t\m de 19e.

0

Die gasten zijn toch failliet? Anyway het enige Batman nieuws dat ik wil horen gaat over de opvolger van Arkham Knight

0
test

@dezwarteziel Arkham Bat-mobile Racerz Go XD

0

Aanbevolen voor jou