Nieuws
System Shock

Televisieserie gebaseerd op System Shock aangekondigd

Verschijnt op aankomend streamingplatform Binge.com

Geschreven door Michel Musters op
Er gaat een televisieserie gebaseerd op de klassieke sci-fi-horrorgame System Shock gemaakt worden.

De live-action serie betreft een samenwerking tussen licentiehouder Nightdive Studios en Binge.com, een streamingplatform dat volgend jaar moet verschijnen. De streamingdienst moet zich specifiek richten op content gebaseerd op games.

Er zijn nog nauwelijks details bekend over de serie, behalve dat Stephen Kick en Larry Kuperman van Nightdive Studios als executive producers zijn aangesteld. Hoewel het in 1994 verschenen System Shock is ontwikkeld door LookingGlass Technologies, werkt Nightdive al enkele jaren aan een remake van het spel. De Bioshock-games zijn spirituele opvolgers van System Shock.

In System Shock - en de aankomende remake - bezoeken spelers een ruimtestation waarin een losgeslagen A.I. de scepter zwaait. Het is waarschijnlijk dat de serie een soortgelijk plot gaat aanhouden.

Binge.com kondigde eerder al een project aan: het bedrijf liet in september weten ook een serie van Ubisoft-franchise Driver te maken.

Dit artikel delen:

Lees meer

'Opvolger van de Switch komt eind 2022 of begin 2023 uit' ArenaNet- en Undead Labs-oprichter start studio Possibility Space
0

Reacties op: Televisieserie gebaseerd op System Shock aangekondigd

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.