Tekken 7 is in de maak bij Bandai Namco | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

In het weekend dook een video van IGN op de AOL-website waarin Tekken 7 werd aangekondigd. Dit nieuws kwam echter te vroeg naar buiten, waardoor Harada het nieuws onverwachts vervroegd moest uitbrengen tijdens het EVO-esportstoernooi voor fighting games. In een geïmproviseerde eerste trailer wordt gemeld dat de game Unreal Engine 4 gebruikt en naar PlayStation 4 en Xbox One komt. Een port voor de oude generatie spelcomputers moet ook mogelijk zijn volgens Harada.

Harada meldt via Twitter dat op de San Diego Comic-Con een uitgebreidere trailer wordt getoond tijdens een paneldiscu ie over fighting games. Deze vindt plaats op 25 juli.   


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou