Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge aangekondigd

Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge aangekondigd

De beat 'em up Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge is gisteren onthuld.

De side-scrolling vechtgame draait om de vier striphelden. Daarbij zijn ze vormgegeven zoals de Turtles uit de bekende tekenfilms uit de jaren 90, en hebben de graphics een pixelig uiterlijk. 

Shredder's Revenge lijkt dan ook een spiritueel vervolg op de klassieke brawler Turtles in Time te worden. Het spel kan door vier spelers tegelijk gespeeld worden. Faith no More-frontman Mike Patton zingt het themanummer in de trailer.

De game wordt ontwikkeld door DotEmu - bekend van spellen als Windjammers 2 en Streets of Rage 4 - en Tribute Games - dat eerder Flinthook en Mercenary Kings maakte.

Shredder's Revenge moet op een nog onbekend moment uitkomen op pc en consoles. Om welke consoles het precies gaat, is nog niet aangekondigd.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Komt er naast de pixel graphics geen strakke variant (waar je tussen kan switchen)? Dit ziet er wel erg oubollig uit.

0

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Messtranor Ik vind niet dat dat perse het criterium is of het een game voor mij is ja of nee. Ik denk het zelfs van wel; was vroeger groot fan van Turtles, ik kan pixel games over het algemeen zeker nog heel goed waarderen (opgegroeid met msx en nes ;-) en ik heb vroeger aardig wat beat 'm ups gespeeld (turtles, double dragon, golden axe, streets of rage etc.).. dus ja; als dit het is denk ik dat ik mij er alsnog uitstekend mee kan vermaken (zolang ik maar Donatello mag zijn). Maar kijk hoe bijv. Streets of Rage het deed. Dat je kan kiezen tussen frisse strakke style of old school bitmaps, dat zou ik inderdaad vandaag de dag wel nice vinden als het er in zou zitten.

0

Dit ziet er vet uit! Die ga ik zeker meteen halen, mits de gameplay goed is. De intro ziet er al beter uit dan 90% van de 'tekenfilms' van tegenwoordig. De late 90s waren hier echt fantastisch in.

0
test

@-it- Bedoel je niet late 80's?

0

@kleinekoosjer je hebt gelijk! late 80`s waren koning in de animatie.

0

Aanbevolen voor jou