Techland maakt inhoud van aankomende Dying Light 2-patches bekend

Techland maakt inhoud van aankomende Dying Light 2-patches bekend

Techland heeft bekendgemaakt welke verbeteringen Dying Light 2: Stay Human-spelers de komende tijd kunnen verwachten.

Sinds release eind vorige week maken diverse spelers melding van een grote verscheidenheid aan bugs. Daarom heeft Techland op social media per platform gedeeld wat voor hotfixes spelers voor de game kunnen verwachten. Sommige van deze oplossingen moeten de komende dagen verschijnen, anderen zijn nog in de maak.

Op pc moeten vooral bugs die de game laten crashes zo snel mogelijk worden aangepast. Ook is er een bug waarbij spelers niet hun spullen aan personages kunnen verkopen - dit wordt ook aangepakt. 

Op PlayStation-consoles moeten problemen met de internetconnectie worden opgelost. Verder komt het wel eens voor dat spelers dialoogopties niet kunnen zien en zijn er problemen met stealth in co-op. 

Op Xbox-consoles zorgt een bug er voor dat vijanden soms onsterfelijk zijn, kunnen Xbox Series X-gamers straks 60fps en vrr inschakelen en worden diverse bugs die ook de andere platformversies plagen aangepakt. In onderstaande tweets worden alle aankomende hotfixes opgesomd.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Das een flinke lijst.

0

Als ik hoor is er flink wat mis met het spel, maar ik heb toch nog steeds vertrouwe erin dat ze het allemaal wel fixe, alleen al puur uit het feit de support dat deel 1 nog steeds kreeg. Toch wel erg raar dat dat spellen uitkomen met zo enorm veel problemen.

0

Aanbevolen voor jou