Techland maakt Dying Light-mods weer mogelijk met patch | Gamer.nl

Techland maakt Dying Light-mods weer mogelijk met patch | Gamer.nl

De MSI GT72 2PE Dominator Pro is een compleet pakket van goede hardware. De bijgeleverde extra’s zijn welkom en recente games draaien naar tevredenheid. De effectieve, maar luide koeling maken een nauwsluitende headset verplicht. De laptop is te zwaar om comfortabel mee te nemen. Door die gebrekkige mobiliteit is de GT72 alleen geschikt voor een select gezelschap dat er bakken met geld voor over heeft om per se geen desktop te halen.

Techland schrijft dat patch 1.2.1 bedoeld is om cheaten in de Dying Light-multiplayer te voorkomen. Hierdoor werkten andere mods echter ook niet meer, onbedoeld blijkt nu. In een statement schrijft de ontwikkelaar: "Modmakers hinderen is nooit onze bedoeling geweest. [...] We werken aan een vlugge patch die kleine tweaks weer mogelijk maken." Cheaten blijft volgens de ontwikkelaar wel onmogelijk.

De Dying Light-maker kwam gisteren in het nieuws omdat mods door patch 1.2.1 niet meer werkten. Zo was er een grafische mod die het filmkorrel-effect weghaalde, deze werd ook geblokkeerd. Bovendien werd de mod van sharingsites gehaald na een auteursrechtenclaim. Techland heeft geen uitspraken gedaan over de auteursrechtenclaim, mogelijk komt deze bij uitgever Warner Bros. vandaan.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou