Teaserwebsite gelanceerd voor Oddworld: Hand of Odd | Gamer.nl

Teaserwebsite gelanceerd voor Oddworld: Hand of Odd | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Op de website, handofodd.com, is vooralsnog enkel een logo te zien. Vorig jaar heeft Stewart Gilray, CEO van Just Add Water, al enkele details over Oddworld: Hand of Odd gegeven. Het is een strategiegame binnen het Oddworld-universum gebaseerd op een Oddworld-titel die al in 1998 werd aangekondigd.

Gilray zei verder dat ze "aan het kijken zijn" naar iPad, Android-tablets, Facebook, PC en Mac als mogelijke platformen voor de game. Een release voor consoles noemde hij toen "onwaarschijnlijk". De game zou een casual insteek krijgen en op bepaalde aspecten vergelijkbaar zijn met FarmVille en CityVille.

Just Add Water is al vanaf 2010 bezig met het Oddworld-universum nieuw leven in te blazen en heeft eerder al een HD-remake gemaakt van de Oddworld-game Stranger’s Wrath voor Playstation 3. Een versie voor Playstation Vita is in ontwikkeling net als een HD-remake van Oddworld: Abe's Oddysee en Oddworld: Munch's Oddysee. Deze games moeten nog dit jaar uitkomen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou