Onlangs kwam al naar buiten dat rapper 50 Cent de hoofdrol zou gaan spelen in een computergame, vandaag mogen we ook het eerste filmpje van het spel verwelkomen. Hoewel er nog geen ingame beelden te bewonderen zijn, geeft het filmpje wel een indruk van de setting die we in het spel mogen verwachten.

In het spel, 50 Cent: Bulletproof genaamd, zal de befaamde rapper de onderwereld van New York afschuimen en aldaar een waar complot ontrafelen. Niet alleen de persoon van 50 Cent speelt een rol in het spel, ook zijn muziek. Een speciaal music lab laat spelers toe verschillende raps van de artiest naar eigen inzicht te mixen. Niet alleen 50 Cent, maar ook de bekende producer en rapper Dr. Dre is van de partij in het spel, naast enkele nog niet nader gespecifieerde rappers van het G-Unit label.

Het filmpje is te streamen bij MTV en met de auteur van het filmpje wordt ook direct de uitgever bevestigd, zoals we al verwachtten is dit Vivendi Universal Games. 50 Cent beweert overigens een belangrijke rol in GTA: San Andreas te hebben laten schieten, om in plaats daarvan zijn eigen game te maken. Van enige grootheidswaan is hij niet vies: "I plan to shake up the video game world like I did the rap world." We zijn benieuwd.