GarageGames is dé uitkomst voor beginnende game-ontwikkelaars die hun nieuwste spel aan de man willen brengen. Je kan bij hun namelijk licentie nemen op de Torque engine voor een appel en een ei, en hiermee, mits je de nodige kennis hebt van C++, zelf een game uit de grond stampen. Vervolgens kan je wederom bij Garage Games aankloppen voor het uitgeven van je spel. Reeds enkele titels zijn door GarageGames aan de man gebracht, waaronder het leuke Chain Reaction en het verslavende Orbz. Vandaag kondigt men aan dat men een nieuwe game aan de lijst toe zal voegen: Think Tanks.

Thinks Tanks is een actiegame waarin intelligente tanks centraal staan. De tanks hebben hun intelligentie te danken aan de hersenen van soldaten die door aliens op de tanks gemonteerd zijn. Het spel zal drie verschillende typen tanks bevatten met elk een ander arsenaal aan wapens en mogelijkheden.

Het spel zal zowel single- als mulitplayer ondersteunen, alsook uitgebreide botmatch mogelijkheden. De singleplayer levels zijn globaal in drie categoriën op te delen, elk met een eigen moeilijkheids niveau. Wanneer Think Tanks zal verschijnen is nog onbekend, maar we kunnen wel een demoversie verwachten gezien het shareware-concept dat men bij GarageGames hanteert. Voor meer informatie over Think Tanks kan je hier terecht.