Tango Gameworks onthult Hi-Fi Rush, nu beschikbaar op Game Pass

Tango Gameworks onthult Hi-Fi Rush, nu beschikbaar op Game Pass

Tango Gameworks heeft tijdens de Developer_Direct een nieuwe game genaamd Hi-Fi Rush onthuld.

Er gingen al geruchten rondom de nieuwe game van de makers van The Evil Within en Ghostwire: Tokyo, maar inmiddels is het officieel onthuld. De game is afgelopen avond verschenen voor Xbox Series, pc en Game Pass. Vooral de graphics springen in het oog - sommige gamers vergelijken de grafische stijl met die uit de Jet Set Radio-games van Sega en Insomniacs Sunset Overdrive.

De kleurrijke actiegame laat spelers op de maat van muziek vechten en platformen. Hoewel het niet verplicht is om de ritme te volgen, zorgt dat er voor dat men meer schade aanricht. Spelers kruipen in de huid van Chai, die graag ooit een rockster zou worden en het opneemt tegen de robotonderdanen van een sinister bedrijf. De game bevat zowel unieke als gelicenseerde muziek, onder andere van Nine Inch Nails en The Black Keys.

Hieronder zijn beelden van de game te bekijken en op Xbox Wire zijn meer details te lezen.

Watch on YouTube
Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Dit stijltje spreekt mij als fan van Jet Set Radio en Sunset Overdrive enorm aan. Ik hoop wel dat er ooit een fysieke versie uitkomt. Dat doet Microsoft steeds minder voor de iets 'kleinere' games helaas, maar hey, a man can dream...

0
test

@MichelMusters werken er geen mensen van het originele jet set radio team aan deze game, dacht dat die grubb iets zei van spirituele vervolg was of zo.

0

Aanbevolen voor jou