Tales of Symphonia in 2016 naar pc | Gamer.nl

Tales of Symphonia in 2016 naar pc | Gamer.nl

Japanse rpg Tales of Symphonia krijgt in 2016 een pc-versie in de vorm van een digitale download. Dat laat ontwikkelaar Namco Tales Studio weten via de officiële blog van de serie.

Tales of Symphonia verscheen in 2004 voor de GameCube en PlayStation 2, in 2014 verscheen een port voor de PlayStation 3. Het is de tweede Tales-game die naar pc komt: het nieuwste deel Tales of Zestiria verschijnt ook op pc.

In Tales of Symphonia moet Lloyd Irving zijn jeugdvriend Colette Brunel helpen om de wereld te redden. Ze ontdekken dat dat een paralelle wereld in gevaar brengt. Het spel heeft een real time-gevecht yteem waarin spelers gevechten kunnen pauzeren om commando's te geven aan de bestuurbare personages.

Tales of Zestiria
Tevens kondigt Namco Tales Studio een Collector's Edition aan voor Tales of Zestiria, dat op 16 oktober uitkomt op pc, PlayStation 3 en PlayStation 4. Deze editie bevat vier miniaturen van spelpersonages, een dvd met Tales-anime, een artbook en de lo e soundtrack.

Vroege kopers kunnen de gratis bonus-dlc Mystic Arte gratis krijgen, naast extra verhalende dlc met het verhaal van Alisha. Ook laat de ontwikkelaar weten dat pre-orders toegang geven tot exclusieve wapens en skins.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou