Onlangs plaatste de online boekhandel Amazon op haar website het product GTA: Sin City, het spel dat de derde 3D incarnatie van de zeer succesvolle GTA reeks zou moeten worden en eind dit jaar op de PS2 zou moeten verschijnen. Het bleek echter om een groot misverstand te gaan, veroorzaakt door een één april grap van ShackNews.

Toch zal er eind dit jaar wel een nieuwe GTA titel voor de PS2 verschijnen, maar de naam van dit spel zal niet Sin City zijn, maar naar alle waarschijnlijkheid San Andreas, de derde en de enige nog niet in 3D omgezette stad uit de originele Grand Theft Auto. Take 2 Interactive heeft namelijk het handelsmerk GTA: San Andreas geregistreerd en tegelijkertijd ook de handelsmerken GTA5 en GTA6. Opvallend is dat men enkel de afkorting GTA en niet de volledige titel, Grand Theft Auto, heeft vastgelegd.

Take 2 kennende zal het voorlopig nog niet veel concreets loslaten over GTA: San Andreas en ons in spanning laten afwachten tot de release van het spel, waarna we hopelijk wederom verrast zullen worden door een uitermate vermakelijke misdaadsimulatie waarin dit maal de mensen op Haïti als alleraardigst uit de bus komen. Lees meer over het registreren van de handelsmerken bij GameSpot.