Take Two, de studio die onder andere de GTA-reeks en Max Payne op haar naam heeft staan, heeft vandaag de line-up voor 2008 op het internet vrijgegeven. Naast alle aankomende Take Two-titels die in 2008 op de markt zullen komen kwamen er ook enkele opvallende dingen aan het licht, te beginnen met wat nieuws omtrent GTA IV.

Nog steeds staat GTA IV in de lijst als een spel voor de Xbox 360 en de PS3, maar enkel voor de console van Microsoft zullen we blijkbaar downloadable content mogen verwachten, dit in de vorm van twee extra episodes via Xbox Live Marketplace te downloaden zullen zijn. Volgens de lijst zal GTA IV op de Playstation 3 echter niet uit te breiden zijn met extra missies, wat tochwel een groot minpunt zou kunnen worden.

Niet zo heel goed nieuws voor de PS3-bezitters dus, maar volgens de line-up lijst is het niet allemaal kommer en kwel voor de console van Sony. Er stond namelijk ook te lezen dat L.A. Noire, een aankomend maffiaspel, exclusief voor de Playstation 3 zal verschijnen. Voorheen werd L.A. Noire als een next-gen titel beschreven, maar vandaag komen we dus te weten dat de zwarte doos van Sony in de toekomst met deze nieuwe titel mag gaan pronken.