Take-Two gelooft nog steeds niet in abonnementsdiensten

Take-Two gelooft nog steeds niet in abonnementsdiensten

GTA- en Red Dead Redemption-uitgever Take-Two Interactive blijft sceptisch over abonnementsdiensten als Xbox Game Pass.

Dat vertelt CEO Strauss Zelnick in een call met investeerders. "Ik denk dat er scepticisme was of het logisch is om titels op dag één beschikbaar te maken via een abonnementsdienst. Ik denk niet dat dat ooit logisch gaat zijn", vertelt Zelnick. "Ik geloof dat het gewoon een gemiste kans is voor de uitgever. Ik wil niet spreken voor mijn vriend Phil [Spencer], maar onze visie is onveranderd."

Toch is er wel een model dat Take-Two wel aanspreekt. "Het is waarschijnlijk het best om je te richten op fervente gebruikers die geïnteresseerd zijn in een grote catalogus en die het leuk vinden om een hele hoop verschillende titels te spelen in een maand. Maar ik denk niet dat er een service komt die de entertainment business zoals we hem nu kennen gaat vervangen." 

Take-Two gaf eerder in een andere presentatie voor investeerders aan dat het streamen en cloudgamen wel als groeimogelijkheden voor het bedrijf ziet. Het is dus mogelijk dat we Take-Two-games op een dergelijke service gaan zien. Eerder verschenen Red Dead Redemption 2 en Grand Theft Auto 5 al tijdelijk op Xbox Game Pass. 

Grand Theft Auto 5

Grand Theft Auto 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Nee taketwo is meer van het 12 jarig uitknijpen en uitmelken en nog een beetje uitknijpen.. Sharkcards, een totaal onnodig abonnement, missies die aanvoelen als echt werk. Of de nek omdraaien van een fantastische online wereld omdat er door te weinig gecreeerde content te weinig in gespeeld wordt.. Sportgames vol microtransactions en volledige reclameblokken.. ga zo maar door. Misschien moet Taketwo eens een beetje met de tijd meegaan ipv maar blijven teren op die ene franchise..

0
test

@kleinekoosjer Kijk uit met wat je zegt. Straks brengen ze elk jaar een GTA uit met kleine aanpassingen. Die tijd hoeven ze van mij niet in mee te gaan.

0
test

@Derper Ja maar dan ga je van het ene uiterste naar het andere uiterste.. Er is ook nog iets van een gulden middenweg. Ik zou zoiets hebben om de 3 jaar een grote titel als GTA / Red Dead.. dan zit er per franchise 6 jaar tussen. Doe je daartussendoor nog een kleinere game ala Bully.. of the Warriors Remake.. Er mag echt wel wat meer leven in Rockstar komen.

0

Dat model wat TakeTwo aangeeft.. Hij bedoelt zeker GamePass?

0

Aanbevolen voor jou