Take 2 Interactive heeft een nieuwe releaselijst de wereld in gestuurd met daarop de games welke in augustus, september en oktober op de markt zullen komen via de drie labels van het bedrijf: Rockstar Games, The Gathering, Gotham Games en Globalstar.

In augustus zal Take 2 een drietal games naar de Europese winkels brengen. Het interessantst is wellicht Age of Wonders: Shadow Magic, de turn-based strategy game van Nederlandse bodem, welke op 29 augustus zal verschijnen. Ook zal er onder het Globalstar label een PC versie van State of Emergency verschijnen en een opvolger op Airport Tycoon.

In september krijgen we ook een drietal games op ons bord. Zo brengt The Gathering ons de leuke tycoongame Space Colony op de 26ste van de maand en zal Chrome op de 19e in de winkels liggen. Op diezelfde dag verschijnt de PSOne game Ford Truck Mania.

In oktober kunnen we een aantal echte toppers verwachten. Rockstar North brengt ons de horror TV-show Manhunt en Illusion Softworks hoopt eindelijk Hidden & Dangerous 2 af te leveren. Ook zal de Vietcong aanvulling Fist Alpha verschijnen. Treinfanaten kunnen terecht bij Railroad Tycoon 3. Tot slot zal op vijf platformen tegelijk Celebrity Deathmatch verschijnen. Nu nog hopen dat men zich aan deze releasedata houdt!