Nieuws

System Shock-reboot behaalt beoogde bedrag op Kickstarter

900.000 dollar opgehaald

Geschreven door Michel Musters op

De Kickstarter-campagne van de System Shock-reboot is succesvol. Het doel van 900.000 dollar is behaald en er zijn nog 17 dagen te gaan.

Via de campagne kunnen spelers een gratis pre-alpha demo downloaden. "We willen onze passie en inzet laten zien door een leuke en opwindende ervaring te bieden aan potentiële backers", zo zegt ontwikkelaar Night Dive Studios. "De demo is een goede vertegenwoordiging van de look and feel die we willen bereiken met het eindresultaat. Wees je er wel van bewust dat de prestaties en graphics nog steeds aan veranderingen onderhevig zijn."

Dit is de eerste keer dat Night Dive Studios zich volledig op het ontwikkelen van een game gaat richten. Eerder hield de studio zich alleen bezig met het porten van klassiekers als Turok, Strife, The 7th Guest en System Shock 2. Er zijn daarom veel oudgedienden aan boord gehaald voor dit project.

Night Dive Studios maakte eerder al de Enhanced Edition van de originele game. System Shock en het vervolg zijn geprezen pc-games. De reeks groeide later uit in de Bioshock-reeks.

Dit artikel delen:

Lees meer

Pokémon Go 'per ongeluk' toegang tot Google-accounts Just Cause 3-multiplayermodder nu in dienst bij ontwikkelaar
0

Reacties op: System Shock-reboot behaalt beoogde bedrag op Kickstarter

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.