System Shock 2: Enhanced Edition aangekondigd

System Shock 2: Enhanced Edition aangekondigd

Nightdive Studios heeft via Twitter laten weten dat er een verbeterde versie komt van System Shock 2, naast de nieuwe versie die al in de maak is van de eerste System Shock.

Nightdive Studios houdt zich voornamelijk bezig met het restaureren en verbeteren van klassiekers en voegen ook System Shock 2 toe aan hun groeiende lijst van geüpdatete klassiekers. Er zijn geen details bekendgemaakt over de Enhanced Edition door Nightdive Studios, behalve dat deze in de maak is.

System Shock 2 is een survival-horror game ontworpen door BioShock-bedenker Ken Levine. Het verhaal speelt zich af in het jaar 2114 op een ruimteschip dat te maken krijgt met een infectie waartegen de speler moet strijden.

De remake van het eerste deel is al sinds 2015 in de maak en moet in 2020 verschijnen. De ontwikkelaar heeft al een gameplay-video uitgebracht met beelden van het eerste level 'Medical'.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Mooi spul. Nightdive is vooral goed in het oppoetsen van single player games dus System Shock 2 zal ook een pareltje worden. Neem bijvoorbeeld Blood... na diverse patches is de game heel erg soepel te spelen in single player. Maar ik zou hem niet kopen met het idee de game in coop te gaan spelen. Wat mij betreft gaan ze ook aan de slag met de originele Thief games...

0
test

The USS Rickenbacker. Een naam als een klok. In het rijtje van De Nostromo en de Event Horizon.

0
test

@Fordon_Greeman Het grote deel van system shock 2 is op de von braun, de rickenbacker was dat kleine schip waar je op het eind pas op gaat, is veel kleiner en korter.

0

Aanbevolen voor jou