Systeemeisen van pc-versie God of War bekendgemaakt

Systeemeisen van pc-versie God of War bekendgemaakt

Sony heeft de systeemeisen van de pc-versie van God of war aangekondigd.

De game ondersteunt onder andere HDR. Wanneer er een GeForce RTX GPU in de pc zit, wordt ook DLSS en Nvidia Reflex ondersteund. Verder moeten de graphics in de game verbeterd worden, met hogere resoluties voor schaduwen, Ground Truth Ambient Occlusion en Screen Space Directional Occlusion. 

Verder kan de pc-versie met controllers worden gespeeld, al kan men ook een toetsenbord gebruiken en de knoppen herprogammeren. Ook de DualShock 4 en DualSense worden ondersteund. De precieze systeemeisen zijn in de illustratie hieronder te zien.

Op de Steam-pagina zijn meer details te lezen en hieronder is tevens een nieuwe trailer van de pc-versie van het spel te zien.

God of War verscheen oorspronkelijk in april 2018 op PlayStation 4 en is sinds augustus 2021 al 19,5 miljoen keer verkocht. De pc-versie verschijnt op 14 januari 2022 op Steam en Epic Games Store. Santa Monica Studio werkt ondertussen aan vervolg God of War: Ragnarok, dat in 2022 op PlayStation 5 en PlayStation 4 moet verschijnen.

 
Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Het is natuurlijk ook een prachtige game met abnormaal veel detail. Geen gekken eisen!

0
test

@RJ-XSX Ik vind het zelfs wel meevallen. High speelt het al op een GTX1070, hoewel de graphics wel op original staan. Kan niet wachten om dit weer te gaan spelen, op pc deze keer!

0
test

Is wel te doen op m'n werk pc. Ryzen 4600g met Vega 7 iGPU best een krachtige APU

0

Aanbevolen voor jou