Swords & Soldiers komt deze herfst naar PSN | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Op de website valt af te lezen dat Sony Online Entertainment het spel uit gaat geven. De PSN-versie zal HD-graphics krijgen en daarnaast een online multiplayer-modus toevoegen. Ook kunnen spelers van de PSN-uitvoering in totaal twintig trophies verdienen.

Swords & Soldiers kwam eerder voor WiiWare uit, in juni vorig jaar. De ESRB-cla ificatie van het spel noemt overigens ook een PC-release, maar deze is vooralsnog niet officiëel aangekondigd.

Swords & Soldiers is een real time strategie-spel dat vanuit een zijaanzicht gespeeld wordt. In het spel strijden drie groepen om de krachten van de Goden. Het spel bevat een uitdagend singleplayeravontuur maar het is ook mogelijk om Swords & Soldiers met een vriend in split-screen of, bij de aankomende PSN-versie, online te spelen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou