Switch-versie van Zelda: Skyward Sword genoemd op Amazon

Switch-versie van Zelda: Skyward Sword genoemd op Amazon

Op de Britse versie van webwinkel Amazon wordt een Switch-versie van The Legend of Zelda: Skyward Sword genoemd.

Er worden geen details over de game genoemd op de pagina. Nintendo heeft de game dan ook niet officieel aangekondigd. Het is dus niet bekend of Nintendo echt van plan is de Wii-game naar Switch te brengen, of dat het om een fout van Amazon gaat.

Skyward Sword is één van de weinige driedimensionale Zelda's die nog geen remake of remaster heeft gehad. De game verscheen in 2011 op Wii en werkte samen met de Motion Plus-accessoire, waardoor de bewegingen die spelers met de Wii-controller maakten werden overgezet naar het zwaard van Link. Verder vielen de graphics, die soms wat weg hadden van waterverfschilderijen, op.

The Legend of Zelda: Skyward Sword

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Een van mijn favoriete Zelda-games. De weg naar iedere tempel is al een feest en dan heb je nog de tempels die ook erg goed zijn vind ik. Als de motion controls weg wordt gelaten dan is dit een instant buy voor mij. Wel denk ik soms dat Retailers bewust dit soort info op sites zetten om weer wat gratis publiciteit te krijgen. Ik neem dit bericht dan ook met een korreltje zout.

0
test

@RWinV true, maar het zou wel een goeie en logische move zijn van Nintendo, zeker in aanloop naar BotW2.

0

@Lord Ganon helemaal mee eens. Helaas is mijn ervaring met Nintendo dat ze gewoon maar doen wat ze zelf willen maken. Ze maken vaak voor mij althans onlogische keuzes. Waar fans vragen om, komen ze ineens met iets heel anders.

0
test

@RWinV Bepaalde puzzels leunden wel erg op het gebruik van motion-controls, dus waarschijnlijk dan met de Joy-Cons te spelen.. De dungeons van deze Zelda vielen ook mij in positieve zin op!

0
test

@RWinV er is geen discussie over controler of Wii remote maar van alle games vond ik het bij deze wel het beste werken. Zouden de joycons met motion controle ondersteunt worden, eventueel optioneel, dan denk ik dat dit mijn voorkeur zou krijgen.

0

@Jumpman ik was ook positief verrast hoe goed het werkte. Ben het met je eens wat betreft de besturing.

0
test

Dat zou fantastisch zijn. Als het remasters of remakes zijn van Nintendo games, zijn ze van mij altijd welkom op de switch.

0

Aanbevolen voor jou