Switch ontvangt ports van Hellblade, Bloodstained en meer

Switch ontvangt ports van Hellblade, Bloodstained en meer

Tijdens de Nintendo Direct-uitzending afgelopen avond werden overzettingen van games als Hellblade en Bloodstained aangekondigd voor de Switch.

Hellblade: Senua’s Sacrifice viel eerder al in de prijzen vanwege het emotionele verhaal dat ontwikkelaar Ninja Theory vertelt over het hoofdpersonage met geestelijke problemen. De game komt dit voorjaar uit op de Switch.

Ook Bloodstained: Ritual of the Night komt naar de Switch. De game die is geïnspireerd door de Castlevania-reeks en 2D-platformactie bevat in een griezelig kasteel komt deze zomer uit. Het spel verschijnt dan ook op PlayStation 4, Xbox One en pc.

Eerder werd al aangekondigd dat Mortal Kombat 11 naar de Switch, pc, PS4 en Xbox One komt. Ondanks eerdere geruchten die het hadden over een uitstel voor de Switch-versie, komt deze versie net als de andere edities op 23 april uit.

Disney Tsum Tsum Festival is een geheel nieuwe game voor de Switch waarin spelers overeenkomende Tsum Tsum bij elkaar moeten zoeken om een zo hoog mogelijke score te behalen. Tot vier spelers kunnen het tegen elkaar opnemen of samenwerken. De game moet ergens in 2019 uitkomen.

Nadat Assassin's Creed 3 Remastered al voor andere platformen werd aangekondigd, is nu duidelijk dat het spel ook naar de Switch komt. De game verschijnt op 21 mei voor Nintendo's platform en bevat bewegings- en touchbesturing, alsmede alle downloadbare content en Assassin's Creed Liberation Remastered.

Unravel Two komt op 22 maart naar de Switch. De game verscheen in de lente van 2018 al op pc, PlayStation 4 en Xbox One. In tegenstelling tot het eerste deel, toont Unravel Two te allen tijde een tweede personage op het beeldscherm. De personages zitten aan elkaar vast met een draad. Het spel kan alleen of met z’n tweeën gespeeld worden. De Unravel-games zijn platformers van Electronic Arts.

Andere ports die zijn aangekondigd, zijn onder andere Grid Autosport, Dead by Daylight, dat deze herfst moet verschijnen, en de indiegame Deltarune: Chapter 1, die vanaf 28 februari gratis te downloaden is.

Watch on YouTube
Watch on YouTube
Watch on YouTube
Watch on YouTube
Assassin's Creed Mirage

Assassin's Creed Mirage kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou