Switch-console met Monster Hunter-thema aangekondigd in Japan | Gamer.nl

Switch-console met Monster Hunter-thema aangekondigd in Japan | Gamer.nl

Capcom en Nintendo hebben aangekondigd in Japan een Monster Hunter-Switch-console uit te brengen. De speciale editie van de Switch wordt uitgebracht ter ere van de release van Monster Hunter XX.

De dock van de special edition console bevat grijze tekens in de stijl van de game, maar de tablet zelf lijkt identiek te zijn aan de standaard Switch. Gebundeld met de game kost de speciale editie omgerekend 353 dollar in de officiële Capcom-winkel, waar hij inmiddels is uitverkocht. Op de onderstaande afbeelding staat een prijs van omgerekend 330 dollar, maar dit is vermoedelijk exclusief belastingen.

De winkel toont ook de verschillende edities van de game. De collector's edition bevat onder andere een kleine rugzak, de soundtrack en een artbook. Ook is er een bundel beschikbaar met de 3DS-versie, waarmee online kan worden gespeeld met Monster Hunter XX op de Switch.

Monster Hunter XX is in het Westen uitgebracht als Monster Hunter Generations en wordt nu geport naar de Switch. De game verschijnt op 25 augustus in Japan, maar een Westerse releasedatum is nog niet bekend.

Gisteren verscheen de eerste trailer en andere details.

Media has no description
Media has no description
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou