Survivalgame The Day Before uitgesteld naar 1 maart 2023

Survivalgame The Day Before uitgesteld naar 1 maart 2023

De mmo-survivalgame The Day Before is uitgesteld naar 1 maart 2023.

De game stond eerst nog gepland voor een release op 21 juni dit jaar, maar dat blijkt niet meer haalbaar, zo laten uitgever MyTona en ontwikkelaar Fntastic weten. Dat komt voornamelijk omdat overgeschakeld wordt naar Unreal Engine 5. 

De game komt op release op Steam te staan. Er wordt ook gewerkt aan versies voor PlayStation 5 en Xbox Series X en S. Het is niet bekend wanneer de consoleversies uit moeten komen.

The Day Before werd begin vorig jaar aangekondigd en wordt ontwikkeld door Fnastic, ook bekend van Radiant One en The Wild Eight. De game draait om overleven in een post-apocalyptisch Amerika dat wordt geteisterd door vleesetende geïnfecteerden en overlevenden die elkaar doden voor voedsel en wapens. Spelers moeten samenwerken - of het tegen elkaar opnemen - om te overleven. Het onderzoeken van verlaten huizen, wolkenkrabbers en wagens is daar een belangrijk onderdeel van.

Hieronder is eerder uitgebrachte gameplay te zien.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Jammer, ook al verwacht ik dat dit nooit wordt zoals ze tonen. Zo'n kleine studio die zoiets kan produceren? Grote twijfels. Neemt niet weg dat ik wel hoop dat het zo wordt want dan is het een day one voor mij.

0

Aanbevolen voor jou