Je moet wat doen om je game te laten opvallen in de massa. Veel vrouwelijk schoon, overdreven bloedvergieten of blauw gras behoren tot de mogelijkheden. Ontwikkelaar Psyonix kiest voor een andere methode: een bijzonder lange gametitel: Supersonic Acrobatic Rocket-Powered Battle-Cars. Het gaat nog een hele klus worden om toekomstig nieuws rond Supersonic Acrobatic Rocket-Powered Battle-Cars in de titel te laten passen, dus wen maar vast aan de afkorting: SARPBC.

Supersonic Acrobatic Rocket-Powered Battle-Cars is een mengelmoes tussen voetbal en een racespelletje en zal verschijnen op het PlayStation Network. Het is opvallend dat het voetbal-element niet terug komt in de titel. Misschien had men het spel beter Supersonic Acrobatic Football-Playing Rocket-Powered Battle-Cars genoemd.

Supersonic Acrobatic Rocket-Powered Battle-Cars is ontworpen rond de multiplayer en laat je in teams tegen elkaar spelen, waarbij acrobatische sprongen leiden tot prachtige schoten en duizelingwekkende reddingsacties. Een singleplayermode en een aantal minigames zijn eveneens voorzien in Supersonic Acrobatic Rocket-Powered Battle-Cars. In de herfst kunnen we Supersonic Acrobatic Rocket-Powered Battle-Cars op PSN verwachten.